Over deze website


1. Inhoud: Deze website is gebaseerd op onderzoek naar ervaringen van mannen die hebben teruggekeken op de periode nadat ze net te horen kregen dat ze hiv hadden. De verhalen in de site zijn echt maar worden verteld door acteurs. De opnames van de hiv consulent zijn gemaakt in het Vumc Amsterdam. De hiv consulent is geen acteur.
Heb je vragen of opmerkingen: mail naar 4mezelf@ggd.amsterdam.nl. We proberen binnen 1 week te reageren.

2. Voor wie is de site bedoeld: De website is gemaakt voor mannen die (alleen) seks hebben met mannen en die korter dan een jaar geleden gehoord hebben dat ze hiv hebben. Als je langer geleden gehoord hebt dat je hiv hebt dan ben je natuurlijk ook welkom. Alleen kan het zijn dat de informatie niet helemaal past bij jouw situatie. Als je ook met vrouwen seks hebt dan kan het zijn dat je misschien wat informatie mist die voor jou belangrijk is. Hou daar aub rekening mee en bezoek ook de site van de Hiv Vereniging Nederland.

3. Makers van de site:
4mezelf is een uitgave van de GGD Amsterdam in samenwerking met de Hiv Vereniging Nederland. Verder hebben aan de totstandkoming van deze website bijgedragen: hiv positieve mannen, sociaal verpleegkundigen, hiv consulenten van het VUmc en AMC in Amsterdam, een internist van het AMC, de Schorer en Soaaids Nederland.

3.1 Productie en coördinatie: GGD Amsterdam

3.2. Webdesign en technische realisatie: Ministry of MEDIA interactieve communicatie

3.3. Fotografie en film
: Wenneker holding

3.4. Tekstredactie:
Hermelijn van der Meijden

3.5. Met speciale dank aan:
al de mannen die belangeloos hebben bijgedragen aan de website met behulp van hun persoonlijk verhaal én door kritisch te kijken naar de inhoud.

3.6. 4mezelf.nl
is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het Aidsfonds en Gilead.

4. Evaluatie:
We wilden deze website evalueren op gebruiksvriendelijkheid, nut en effect. Tot eind 2015 hebben we daarom bezoekers van de website gevraagd om een anonieme vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst werd in verkorte vorm na 6 en 18 maanden herhaald. Mannen kregen hiervoor een uitnodiging via de mail, deelname was niet verplicht. Begin januari 2016 is deze evaluatie gestopt en worden er geen uitnodigingen meer verstuurd. 


Sluit venster